top of page

GEHOORBESCHERMING

Het risico op gehoorschade kan beperkt worden door de oren te beschermen met standaard oordopjes, op maat gemaakte oordopjes of oorkappen. Daarnaast kan je bij Hooratelier ook terecht voor slaap- en zwemdoppen. Kom langs voor vrijblijvend advies over gehoorbescherming. Hooratelier is officieel verdeler van Variphone.

OORDOPJES

NOIZEZZ 4 kleuren.jpg

Standaard met/zonder filter

Deze oordoppen bestaan er voor verschillende doeleinden: zwemmen, slapen, vliegen, doe-het-zelf werkzaamheden, uitgaan, … Ze zijn vervaardigd uit een zacht materiaal en in een aantal maten te verkrijgen.

€10-€25

MUZIEK

muziek_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze gehoorbeschermer is geschikt voor muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers. Het is een passieve beschermer die vervaardigd is uit zacht materiaal. Er is keuze tussen drie verschillende dempingsfilters, deze zijn onderling verwisselbaar. Dankzij de vlakke demping van deze filters, wordt de klankkwaliteit behouden en zijn de stemmen nog duidelijk hoorbaar.

Vanaf €169

INDUSTRIE / VAKMAN

ind_doe_het_zelf_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze gehoorbeschermer is geschikt voor gebruik in de industrie of voor doe-het-zelf werkzaamheden. Het is een passieve beschermer, waarbij de demping instelbaar is afhankelijk van de lawaaibelasting. De oordop is vervaardigd uit hard materiaal. Het communicatieniveau komt niet in het gedrang.

Vanaf €155

JACHT & SCHIETSPORT

ACTIEF

schietsport_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze gehoorbeschermer is geschikt voor de jacht, de industrie, race- en motorevenementen en militaire toepassingen. Het is een actieve beschermer, die dankzij een uiterst snel compressiesysteem hoge lawaaipieken zal dempen. Dankzij de volumeregelaar biedt deze beschermer een optimale hoorbaarheid en verstaanbaarheid. 
Batterij: type 312

Prijs op aanvraag

JACHT & SCHIETSPORT

PASSIEF

schietsport_passieve_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze gehoorbeschermer is geschikt voor blootstelling aan impulsgeluiden. Hij is vevaardigd uit zacht materiaal en bevat een niet-lineaire, passieve filter die hoofdzakelijk impulsgeluiden dempt.

Vanaf €155

MOTORRIJDEN

motorijden_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze gehoorbeschermer is geschikt voor motorrijders, cabriorijders, karters, coureurs en bezoekers van motor- en autosportevenementen. Het is een passieve beschermer en is vervaardigd uit zacht materiaal. Hierdoor zijn de oordoppen comfortabel te dragen onder een helm. De gehoorbeschermer is uitgerust met een filter, die zowel het windgeruis als het motorgeluid dempt.

Vanaf €155

SLAPEN & STUDEREN

slapen_studeren_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze oordoppen zijn vervaardigd uit zacht materiaal en bedoeld voor mensen die rustig willen slapen of zich willen concentreren. Dankzij een gemiddelde demping van 27dB, worden omgevingsgeluiden buitengesloten. Waarschuwingsgeluiden blijven wel hoorbaar omwille van de veiligheid.

Vanaf €100

ZWEMMEN

zwemdop_gr.jpg

Op Maat Gemaakt

Deze oordoppen zijn geschikt voor zwemmers, mensen met oorontstekingen, jeuk, irritatie of eczema in de gehoorgang. Zij zorgen voor een waterdichte afsluiting en blokkeren het binnenkomende water. Ze zijn vervaardigd uit zacht materiaal en zijn verkrijgbaar in drijvend materiaal.

Vanaf €100

OORKAPPEN

oorkappen_gr.jpg

Voor jong en oud

Hooratelier heeft diverse oorkappen zowel voor volwassenen als voor kinderen. Deze zijn geschikt voor verschillende doeleinden en hebben een passieve demping. De oorkappen omsluiten de oorschelp en dichten met zachte kussens af tegen het hoofd, waardoor ze comfortabel dragen

Vanaf €28
bottom of page